Eat Good. Feel good.

Jó hogy jöttél!

Bemutatkozó szöveg
A Mátka egy olyan nagyvárosi kisvendéglő, ahol szeretettel és könnyedén mutatjuk meg, mit is jelent számunkra az, hogy magyaros. Egy kedves és nyitott hely, ahova beülhetsz egyedül vagy társasággal egy vasárnapi ebédre, a hét bármelyik napján. Ahol szívesen üldögélsz akár órákon át, bármikor amikor egy ízletes fogásra, pár pohár finom borra vagy épp egy ütős koktélra vágysz.

Gasztronómia
A Mátka egy olyan újhullámos magyar étterem, ahol ismeretlen ismerősök várnak rád: a mai ízléshez igazított, újszerű magyar konyha izgalmas ízei. Turistaként megtalálod a hagyományos magyar fogásokat, itt élőként pedig a gyerekkori kedvenceidet – de nem pont úgy ahogy a nagymamád készítette. Az ételek és italok ismerős hangulatot és ízeket idéznek fel, egy kis csavarral, mai technológiával elkészítve, merészebben, frissebben és könnyebben.

Kultúra
A Mátka része a kultúránknak, tovább építi a hagyományainkat és újakat hoz létre. Nálunk nem csak a tányérodon találkozol a népi hagyományokból táplálkozó, mégis urbánus és kortárs elemekkel, de a berendezésben is. Egy otthonosan eklektikus, felismerhetően magyaros, mégis modern környezetet hoztunk létre, olyan iparművészek segítségével, akik hasonlóan látják a világot. A magyar designerek munkái – mint például Hitka Viktória porcelánokra festett kedves üzenetei – mellett felbukkanhat a nagyi komódja, vázája vagy egy sarokban megbújó porcelán őzike.

Lezárás
Mi egy olyan befogadó közösségi helynek képzeljük el a Mátkát, ami egyszerre sokszínű és nyitott, mint a nagyváros, mégis meghitt és kedves, mint egy vidéki kisvendéglő. Ahol figyelemmel és szeretettel fordulunk feléd, bárki is vagy, bármikor is érkezel.

Legyen számodra is törzshely, ahova rendszeresen visszatérsz.

Leszünk a Mátkád